MENÜ

Bemutatkozás

A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. stratégiai célja a határokon átívelő magyar-magyar gazdasági kapcsolatok erősítése, Magyarország és a közép-európai régió országai közötti együttműködések dinamizálása. E cél elérése érdekében hoztuk létre kárpát-medencei irodahálózatunkat a szomszédos országok magyarlakta területein és Lengyelországban. Szervezetileg a 22 képviseletből álló közép-európai irodahálózat kiegészül a magyarországi megyeszékhelyeken működő 13 irodával, így teljes lefedettséget biztosítva hazánk és a környező országok tekintetében.

Az irodahálózat fő feladata a határokon átívelő gazdaságfejlesztés mellett a sikeres exporttevékenység megkezdéséhez szükséges tudás és kapcsolatrendszer biztosítása a magyar vállalkozások számára. Középtávú terv egy erős és egységes gazdasági erővel rendelkező, exportorientált Közép-európai Gazdasági Régió kialakítása.

Rendelkezésre álló erőforrásaink révén felmérjük a régiós országok piaci igényeit, feltérképezzük, mely iparágakban realizálhatók exportsikerek, majd közös árualapok létrehozásával, egyedi exportstratégiák mentén közösen értékesítjük a nemzetközi piacokon. Emellett szolgáltatási portfóliónk kiterjed továbbá szakkiállításokon való részvétel biztosítására, üzletember találkozók és képzések szervezésére. 

Elérhetőségek

Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kattintson a nagyításhoz

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk. Rendben