MENÜ

Exportra felkészítő tréningek

A magyar kis- és középvállalkozások exportképességének fejlesztése érdekében kiváló hazai és külföldi, nemzetközi szinten is neves előadók bevonásával, exportorientált, személyre szabott, díjmentes vagy térítéses, komplex vállalkozásfejlesztési képzéseket kínálunk.

Képzéseink célja, hogy a magyar vállalkozások megszerezzék azokat a kompetenciákat, melyek fontos részét képezik a sikeres külpiaci megjelenésnek. Ennek támogatására az alapvető külkereskedelem-technikai ismeretek átadása mellett angol nyelvű üzleti kommunikációs és külpiaci marketing tréningeket is szervezünk. Exportakadémiánk keretében a piacelemzéstől a finanszírozásig terjedő komplex képzési programot kínálunk, ahol elismert trénerek és sikeres magyar exportőrök osztják meg tudásukat, tapasztalataikat, és a résztvevők elkészíthetik cégük külpiacra lépési stratégiáját is.

Programjaink hozzájárulnak a kiemelt célpiacok (pl. a Keleti és Déli Nyitás országai) gazdasági, politikai, üzletkötési és kulturális sajátosságainak megismeréséhez. Rendezvényeinken értesülhet az aktuális piaci igényekről, valamint egyéni tanácsadást is igényelhet.

Kereskedőház Partner Klub sorozatunk keretében havonta egy alkalommal információs és kapcsolatépítési lehetőséget nyújtunk a Kereskedőház Partner Programjához csatlakozott vállalkozásoknak.

Képzéseink országszerte, évente több alkalommal a megyeszékhelyeken is megrendezésre kerülnek.

 

Elérhetőségünk:

Galambos Judit

igazgató

Exportinkubáció és KKV Képzés Igazgatóság

E-mail: exinkub@tradehouse.hu

 

Exportakadémia

Az Exportakadémia egy, a magyar kis-és középvállalkozások versenyképességének javítását célzó, külpiac-orientált, átfogó menedzsment képzés. Tematikája igen összetett, a változásmenedzsment, a piacelemzés, az innováció és a marketing területét, valamint finanszírozási és a külpiaci tevékenységgel kapcsolatos kérdéseket is érint.

A képzés során elismert trénerek és sikeres magyar exportőrök osztják meg tudásukat, tapasztalataikat a résztvevőkkel. Az előadások mellett vezető tanácsadók irányításával, interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén lehetőség adódik az elhangzottak gyakorlati elsajátítására is. A tréning végén a résztvevők elkészítik teljes külpiacra lépési stratégiájukat is.

 

Kereskedőház Partner Klub

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Partner Klub címmel konzultációs fórumot indított együttműködő partnerei számára. A klubrendezvények keretében elismert szakértők osztják meg tudásukat és tapasztalataikat egy-egy export szempontjából fontos témában. Az előadások mellett a vállalkozóknak lehetőségük nyílik a meghívott szakértővel való személyes konzultációra, illetve kapcsolatépítésre.

A találkozók havonta egy alkalommal, délután 16:00-18:00 óra között kerülnek megrendezésre, melyeket elsősorban cégvezetőknek, felsővezetőknek ajánlunk.

Az ingyenes rendezvénysorozaton az MNKH partnerei vehetnek részt.

 

Bővebb információ:

Ungvári Anna 

kkv képzési tanácsadó

Telefon: 06 (1) 810-1633

E-mail: ungvari.anna@tradehouse.hu

 

Soron következő rendezvényeinket megtalálja az Eseménynaptárban.

Elérhetőségek

MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft.

1095 Budapest, Ipar utca 5.
(Down Town Irodaház)

Telefonszám: +36 1 810-1600
Email: info ( kukac ) tradehouse ( pont ) hu
Fax: +36 1 810 1601

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kattintson a nagyításhoz