Cégünk a “Gazdaságfejlesztési Program Minősített Szállítója

Agro-Classic Kft

Agro-Classic JOB bálázók

Agro-Classic JOB bálázók

NévTípusMunkaszélesség [cm]Teljesítményigény [LE]Bálázó típusaBálaméret (átmérő × szélesség) [cm]Bálakamra tipusaKapacitás [db / óra]Kötözés
JOB 50JOB 508018-50Kör50×70Fix80-100Madzagos
JOB 100JOB 10013055-100Kör90×95Fix20-50Hálós

Az Agroboss doo (Banja Luka) felhívja a magyarországi mezőgazdasági gépgyártók figyelmét arra, hogy a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és a Bosnyák Progressus Alapítvány 2022. szeptemberében pályázatot fog kiírni a nyugat-balkáni térség egyes régióiban gazdálkodó mezőgazdászok számára mezőgazdasági gépek, eszközök beszerzésére.

Ennek érdekében az Agroboss doo a magyarországi GVT Egyesülettel közösen négy boszniai településen nyitott irodát, ahol várja azon magyar gépgyártókat, akik személyesen szeretnének részt venni ebben a programban és ahol a régió gazdáival találkozhatnak. További információért keresse a  GVT Egyesületet a www.gvt.hu címen és az ott megadott kapcsolati formákat. A kiadható helyek száma természetesen korlátozott, így a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni az érdeklődőket egészen addig, amíg az irodai férőhelyek be nem telnek.